Wat je geeft, krijg je terug

Werk je bij Qwintess, dan is de kans groot dat de Duin & Bollenstreek je hart heeft gestolen. Het is een omgeving die veel geeft; zowel zakelijk als privé. Met liefde geven we terug.

We helpen start-ups

De regio heeft baat bij bloeiende ondernemingen. En bij start-ups die volwassen worden. Qwintess wil daarbij helpen. We zien vaak dat start-ups overlopen van ambities, maar beperkt zijn in liquide middelen. Een gedegen en creatieve kijk op financiering kan groot verschil maken; het verschil tussen falen en slagen, tussen vertragen en versnellen, tussen klein blijven en opschalen.

Ben je een start-up en voel je nu al een klik met Qwintess? Doe jezelf – maar ook ons – een groot plezier en neem contact met ons op. We helpen je graag tegen gunstige voorwaarden, als het even kan zelfs gratis.

Maak afspraak

Kleynkoor Academy

Net als Qwintess ziet Kleynkoor Academy zich als kweekvijver voor jong talent, alleen dan op muzikaal en cultureel gebied. De organisatie organiseert audities, repetities, workshops en masterclasses. De academy helpt jongeren dromen najagen en hun weg vinden richting muzikale beroepsopleidingen. Sinds 2012 helpen Theo en Ton met raad en daad. Nu gebeurt dat vanuit Qwintess.

Bezoek website