Certificeringen

Qwintess staat voor kwaliteit. Ons team is per definitie hoog opgeleid en blijft up to speed met de nieuwste wet- en regelgeving via branche- en beroepsorganisaties.

Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

De NBA is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten)

De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) is de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs in Nederland. De NOB bestaat al sinds 1954 en behartigt de gemeenschappelijke belangen van de leden en bevordert een kwalitatief hoogwaardige beroepsuitoefening.

Samenwerkende Register Accountants

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

Register Estate Planners

Het Register Estate Planners is het multidisciplinaire samenwerkingsverband van professionals die gespecialiseerd zijn in estate planning. Register Estate Planners zijn belastingadviseur, accountant, notaris, financieel planner, private banker of advocaat. Zij hebben een academische of hbo-opleiding genoten en vervolgens een beroepsopleiding gevolgd. Verreweg de meesten zijn onderworpen aan gedrags- en tuchtrecht. Het REP is opgericht in 2009 en telt inmiddels ruim 300 leden.

Specialisatie
Een Register Estate Planner is een ervaren professional; in zijn praktijk draait het voornamelijk om de ondernemer en de vermogende particulier. Hij heeft bovendien een specialisatieopleiding in estate planning gevolgd. Hierdoor heeft hij zich bekwaamd in de juridische, fiscale en financiƫle aspecten van onder meer nalatenschapsplanning, huwelijk en scheiding en bedrijfsopvolging. Zodoende heeft hij voldoende kennis om al deze aspecten te overzien en zijn cliƫnt hierin te adviseren en te begeleiden.