Tarieven

Transparantie is troef bij Qwintess. Sla je het plat, dan zijn we een urenfabriek. Afhankelijk van de expertise en ervaring gelden er andere uurtarieven. Uiteraard laten wij de werkzaamheden verrichten door de persoon die qua ervaring en tarief het beste past.

Vooraf zekerheid

Wil je graag vooraf de kosten weten, we maken altijd vrijblijvend een kosteninschatting. Voor een aantal diensten is het vooraf niet mogelijk om een vaste prijs af te spreken omdat het maatwerk betreft. Maar ook dat zullen we dan van te voren vertellen.

Niet moeilijk

Is een eenvoudige vraag tijdens het belletje te beantwoorden, maak je geen zorgen; die tijd geven we je graag en gratis. We willen goed bereikbaar zijn en er moet geen drempel zijn om contact met ons op te nemen.

Start-up

Ben je een startende ondernemer in de Duin-en Bollenstreek en kijk je op tegen de kosten van een goed advies- en accountantskantoor? Neem contact met ons op en we bekijken samen met jou de opties.

Eerste gesprek is kosteloos

Bij een eerste kennismaking nemen we uitvoerig de tijd voor je. Voor ons allebei is het van belang dat het klikt. Wij zien dat als een investering in elkaar. Daar hoort geen rekening bij.

Maak een afspraak