Goed advies kan altijd beter

Gedreven door innovatie verandert iedere markt in de hoogste versnelling. In welke richting is vaak onvoorspelbaar maar als je niet acteert, word je een speelbal van de tijdsgeest. Het is een boeiend thema dat om een wendbare fiscale en financiële planning vraagt.

Qwintess verandert mee

Wij denken dat de digitale transformatie nog maar net is begonnen. Qwintess gelooft dat de aanwas van jong talent voorwaardelijk is om de volle potentie van nieuwe mogelijkheden te benutten.

Hoe we helpen navigeren

Vandaag de dag koerst iedere ondernemer in de richting van een doel dat continu beweegt. Willen we de trusted advisor zijn en blijven, dan moeten we kennis van je organisatie opbouwen en onderhouden. Daarom staat het Qwintess Qompas centraal in de samenwerking met klanten.

Het Qwintess Qompas is een overzichtelijke poster die laat zien waar je organisatie staat en welke doelen het nastreeft. Je ziet kansen die je wilt pakken, bedreigingen en belemmeringen die je wilt overwinnen. Door het Qompas halfjaarlijks bij te werken, weet iedereen altijd waar we staan.

Een poster?

Rapporten verdwijnen steevast in een bureaulade onder een dikke laag stof en gaan wendbaarheid tegen. Wat als je wereld verandert? Hoe ga je inzichten aanpassen in een rapport en hoe ga je die weer delen? Het Qwintess Qompas pas je eenvoudig aan en brengt iedereen net zo makkelijk up to speed.

Qweekvijver voor jong talent

De digitalisering zorgt voor een spagaat. Organisaties worden gedwongen te veranderen. Dat vraagt om doordacht advies van fiscale en financiële experts die gepokt en gemazeld zijn. Diezelfde experts zijn analoog opgegroeid en zijn een rem op de ontwikkeling van een moderne financiële organisatie.

Om duurzame doorontwikkeling te borgen is Qwintess altijd op zoek naar born digitals die ondernemerschap ambiëren en comfortabel op elke golf van vernieuwing staan. Een jong en goed opgeleid team dat zich gezekerd voelt door de samenwerking met ervaren experts.

Medewerkers op één

Qwintess zet haar medewerkers op de eerste plaats. We koesteren een bijzondere werkplek, een lerende cultuur waar ervaren experts en goed opgeleide born digitals zich veilig voelen en elkaar helpen groeien. Dat doen we vanuit de overtuiging dat iedereen daar beter van wordt; ook onze klanten.

Zet op je watchlist

Waarom medewerkers op de eerste plek? Luister naar een kort fragment uit het interview van Simon Sinek bij Inside Quest. De hele talk duurt een uur en is een absolute aanrader!

Ontdek Qwintess

Wij werken graag voor ambitieuze ondernemingen die continu op zoek zijn naar ruimte om te verbeteren. Ben je uit hetzelfde hout gesneden, laten we kennismaken. Dat is altijd een goed idee.

Maak nu een afspraak