Qwintess winnaar SRA Koploperproject duurzaamheid!

In oktober 2021 zijn wij enthousiast gestart met het SRA Koplopertraject. Op woensdag 8 juni was de slotbijeenkomst met de uitreiking van de Koploperprijs. De jury koos voor Qwintess vanwege het ‘heldere duurzaamheidsbeleid en de ambitie om het MKB in de regio in beweging te brengen’.  Lees hier het SRA-nieuwsbericht “Duurzaam ondernemen”.

 

10 JUNI 2022   //   JULIAN

Het MVO- & duurzaamheidsbeleid van Qwintess kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en groei. Alleen met oprechte aandacht voor het immateriële maken we de wereld een stukje beter. En dat begint bij onszelf. Wij hebben de handschoen opgepakt en zijn aan de slag gegaan. Er is zeker nog terrein te winnen. Daar zijn we ons van bewust. Door onze kwetsbare opstelling en met het geloof dat we écht het verschil kunnen maken kijken wij uit naar wat voor ons ligt. Onderweg naar morgen, dat is waar het vizier bij Qwintess op gericht is.

Natuurlijk werd het behalen van de koploperprijs op kantoor gevierd. Geheel in stijl met duurzame taart van letterlijk ‘de bakker op de hoek’. Dat smaakt naar meer!