Qwintess maakt droom waar: Lynn Pennings & Julian Jonker treden toe!

16 OKTOBER 2020   //   ASTRID

Jonge new generation fiscalist & accountant gaan nu ook als ondernemers Qwintess verder op de kaart zetten. Al vanaf de oprichting in 2018 was het de droom van founding partners Theo van Duijn & Ton Koelewijn om de nieuwe generatie aan het roer te krijgen. En dat is uitstekend gelukt. Bij Qwintess krijgt jong talent namelijk écht de kans. Dat bewijst deze stap temeer. Met kersverse ondernemers Lynn & Julian zal de Qweekvijver van jong talent de komende tijd verder uitgebreid worden. Dat is, en blijft, de filosofie.

Lynn begon haar professionele loopbaan in 2007 als jongste aspirant in het fiscale team van Ton. Voor Julian begon het avontuur een jaar later als assistent accountant onder eindverantwoordelijkheid van Theo. Nu, ruim twaalf jaar later en wat omzwervingen voor beide youngsters, dragen Theo & Ton het stokje over. Toen een gerenommeerd accountants- en (fiscaal)advieskantoor Van Duyn Accountants & Belastingadviseurs, nu een volledig op de toekomst ingericht accountants- en (fiscaal)advieskantoor Qwintess waar de nadruk op digitalisering & advisering ligt. Met dit laatste kunststukje is de basis naar de toekomst meer dan gelegd. Theo & Ton blijven de komende jaren als adviseurs nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de organisatie en haar cliëntenkring. Een ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en een frisse blik op de toekomst.

De gezamenlijke passie om ondernemers in de regio te helpen hun doelen te realiseren is wat Lynn & Julian verbindt. Met hoogopgeleide jonge talenten uit de streek staat er inmiddels een sterk team van accountants en fiscalisten in verschillende disciplines. In no-time opgebouwd door een filosofie die hout snijdt. Zijn ze nu uit gedroomd? “Absoluut niet!” antwoorden Lynn & Julian resoluut in koor. “Voor ons begint de droom nu juist. Aan ons de taak om Qwintess verder uit te bouwen tot hét accountants- en (fiscaal) advieskantoor van de toekomst.”

Qwintess als eerste accountancy en advieskantoor in de regio Duin- & Bollenstreek met hoog opgeleide mensen en een new generation ondernemers. Voor ondernemers in onze regio in deze uitdagende Corona tijden een uitgelezen gelegenheid om kennis te maken en een hechte dynamische relatie op te bouwen met een energiek en toekomstgericht Qwintess. Wij staan in de startblokken voor jou!