Kreston Nederland verwelkomt twee nieuwe kantoren!

Met gepaste trots bundelen Van Velzen (Warmond) en Qwintess (Noordwijk) vanaf 8 maart de krachten met Kreston NL. Kreston bouwt zo verder haar netwerk in Nederland uit. Met de nieuwe kantoren heeft Kreston NL nu ruim 650 medewerkers, verspreid over acht kantoren en 21 vestigingen, die dagelijks voor hun cliënten klaarstaan. Bij alle kantoren is er plaats voor iedereen die met de voeten in de klei de belangrijkste sparringpartner van de MKB-ondernemer wilt zijn.

15 MAART 2023   //   ASTRID

Beide kantoren kregen bezoek van Gooitzen Boonstra (Voorzitter Kreston NL) en Martin Hommersom (Director Kreston Global) en werden verrast met een lekkere taart om de goede samenwerking feestelijk te starten. Bij Qwintess was ook prof. Niels van Nieuw Amerongen namens de Kreston NL leerstoel MKB Accountancy aan de businessuniversiteit Nyenrode aanwezig.

Over Van Velzen (Warmond):

Aangenaam, in daadkracht en dienstverlening. Dat is waar Van Velzen accountants & adviseurs voor staat. Met een efficiënte werkwijze, heldere kijk op accountancy, actuele kennis van fiscale zaken en een zorgvuldig opgebouwd netwerk staat Van Velzen haar klanten op alle financiële gebieden bij.

Over Qwintess (Noordwijk):

Qwintess wilt vooruit: met een ambitieus team van fiscale en accountancy experts zijn zij elke dag onderweg naar morgen. Om vooruitgang te borgen, wilt Qwintess dé kweekvijver zijn voor jong talent in de regio.

Met deze uitbreiding bouwt Kreston NL verder aan een toekomstbestendige dekking van het netwerk door het hele land. Kreston NL is onderdeel van Kreston Global, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants kantoren met de juiste mensen met de juiste kennis en expertise op de juiste plaats. Het doel is om ondernemers te helpen hun doelen te bereiken. Wij bouwen aan – en geloven in – een sterke en duurzame relatie.

A&D Accountants en Belastingadviseurs (Maastricht): Joep Versteegh
Bentacera (Leeuwarden): Gooitzen Boonstra
Grip (Duiven): Ron Polman
Kreston Van Herwijnen (Tiel): Martin Hommersom
Lentink (Huizen): Juanita Cid
Lentink De Jonge (Harderwijk): Arjan Waaijenberg
Van Velzen (Warmond): Eric Stroombergen
Qwintess (Noordwijk): Julian Jonker