Van leuk werk komt goed werk

Wat maakt werk leuk? Dat is de vraag die we onszelf en young professionals hebben gesteld voordat we aan het Qwintess avontuur begonnen. Dat gaat verder dan een mooie werkomgeving, goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden.

Samen kom je verder

Ons hart gaat sneller kloppen van mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om elke dag beter te worden; die focus hebben en zich niet laten verleiden door de waan van de dag. Alleen ga je misschien sneller, samen kom je verder.

De kracht van kwetsbaarheid

Bij Qwintess werken goede mensen. Vaak gepokt en gemazeld, altijd gedreven. Maar niemand is perfect. Allemaal maken we onze fouten of maakt twijfel zich meester van je denkwereld. Wij herkennen de kracht van kwetsbaarheid. Openheid maakt onzekerheid zichtbaar en schept de ruimte om te groeien.

Omdenken

Zoek je doorlopend ruimte om te verbeteren, dan mag je geen genoegen nemen met de status quo. Hoe tevreden klanten ook zijn, hoe soepel processen ook lopen; we blijven onszelf uitdagen op alle vlakken die onze service raakt.

Vier-ogen-principe
Technologie, de markten van onze klanten, wet- en regelgeving; alles is doorlopend in beweging. Deze dynamiek maakt ons alert op de vergankelijkheid van kennis en advies. Daarom stimuleren we kritisch denken in onze processen. Advies wordt minimaal door vier ogen bekeken en afgesloten met de vraag: ‘Stel je moet een ander advies geven: welk zou dat zijn?’

Hackathons
Beter worden kun je forceren. Regelmatig organiseren we hackathons waar ons team, klanten en leveranciers worden uitgedaagd om onze service te kraken en te verbeteren.

Kennis onder de knop

De digitalisering vergroot efficiency. Alles kan sneller, beter en goedkoper. Bij Qwintess werken we ook aan efficiency, maar zonder concessies te doen aan kwaliteit. Een mooi voorbeeld is onze Slack-app. Daarmee staan we altijd met elkaar in verbinding en beschikken we altijd over de parate kennis van collega’s.

Video vibes

We zijn verslaafd aan inspiratie. En delen deze graag. Bekijk of bookmark de volgende video’s. Heb je een kijktip voor ons? Stuur ons een linkje. Vinden we leuk.

Daniel PinkWhat motivates us
Daniel legt helder uit wat nodig is om mensen te motiveren. Autonomy, mastery en purpose.

Tim UrbanThe mind of a master procrastinator
Tim vertelt op onnavolgbare wijze over de gevolgen uitstelgedrag en de tragiek die ermee gepaard gaat.

Simon SinekHow to Get People to Follow You
Simon werpt een licht op leiderschap en de nieuwe generatie medewerkers.

Maak kennis met Qwintess

Aan het ori√ęnteren op een nieuwe adviseur? Of wil je het team van Qwintess versterken? Maak een afspraak, of bekijk de vacatures.

Maak een afspraak Bekijk vacatures