"Ik durf te dromen. Bij Qwintess krijg je de ruimte en het vertrouwen waardoor je durft te doen. We winnen samen, we leren samen"

Denise Imthorn

Assistent salarisadministrateur

Denise weet nu wat ze wil: meer

Veel van ons zullen het wel herkennen. Als je jong bent leer je op de automatische piloot dat wat je krijgt voorgeschoteld. Hoe ouder je wordt, hoe beter je jezelf leert kennen, hoe meer richting en kracht je ontwikkelt. Dat omschrijft toch wel het pad dat Denise is gevolgd. Bij de tuinbouwschool leerde ze vooral dat ze geen groene vingers had, maar dat cijfermatige vakken haar wél lagen. Dus leerde ze verder aan het ID College, waar ze moeiteloos haar opleiding bedrijfsadministratie afrondde met klinkende cijfers. Maar dan die baan.

Denise houdt dan erg van cijfers, nog meer geeft ze om leuke mensen en collega’s. Vandaar dat ze haar Coop-familie trouw bleef waar ze vanaf haar middelbare school voorspelbare stappen maakte; van brood bakken naar hoofdcaissière. De volgende stap was een misstap bij een beautysalon. Maar ook daar leer je weer van, want dat zet je aan het denken. Toen vervolgens Qwintess in het vizier kwam, had ze weinig bedenktijd meer nodig. Snel aan de slag en meteen doorleren voor alweer haar volgende diploma (PDL). 

Gaat het om kennis, dan is Denise Rupsje Nooitgenoeg. Elke dag wil ze meer. En Qwintess kan geen genoeg van haar krijgen.

Waar Denise veel van weet

  • Salarisadministratie
  • Ontzorgen